Bila masuk trimester ketiga, anda rasa tak takut nak bersalin tu?

Voice your Opinion
Sangat takut!
rasa takut tapi tak sabar dah nak bersalin
tak takut sangat sebab dah anak kedua, ketiga dah
Tak, rasa biasa je

1424 respon

13 Balas

rasa takut...tapi dalam masa yang sama..tak sabar nk jumpa si kecik ni...semoga semua urusan kita dipermudahkan untuk mommy2 yg bakal mlhirkan nanti..aamiinn...

Rasa takut sebab first time tapi excited nak jumpa baby yang berzumba dalam perut harihari ni 😍❤️

rasa takut tu ada,dlm masa yg sama sy x sabar nak bersalin,cepat2 jumpa bby☺️,

Tak takut, rasa macam tak sabar nak bersalin sebab nak cuti (maternity leaves)

takut sangat sbb first time mom tp tak sabar nak jumpa baby 😍❤️

walaupun dh anak ke 3 ni..sy tetap takut dan xsbr nk beranak..🤭

masih ada rasa takut.. tapi mmg tak sabar nak jumpa baby..

Wlpn baby first tp tetap chill. Fikir positif je 🤣

taktakot sbb pernah je bersalin sebelum ni

Rasa takut tapi tak sabar nak bersalin