ada cara ubati tak ni?? newborn..

takut melarat .ni apa ya .ruam ke??? boleh suggest ubat2 @ cara atasi tak ? baby ok ja, dia xda plk mnunjukkn yg dia rasa gatal atau x selesaa.. tq momm

ada cara ubati tak ni?? newborn..
4 Balas

Normal sis klau bby newborn naik ruam mcm ni.. Mcm ank sy dulu ats kepala, stu muka penuh bintik2 merah.. Lama2 dia hilang ngn sndiri.. Cuma jgn bgi dia berpeluh... Slalu bby newborn xgalakkn sgt pkai mandian atau syampu ape2 brand, kecuali brand tu mmg organic sesuai utk nb.. Bole cuba2 tkut ok ngn bby... Klau ruam mkin xelok bwk g klinik..