Leher bayi tompok putih

Salam.. baby saya 2 bulan kenapa ya merah2 pstu ada tompok2 putih kat leher dia. Ada cara penyelesaiannya tak? Takut baby gatal..

Leher bayi tompok putih
1 Balas

eh sis baby sya pon sama ada..org ckp sbb susu.. bila dia muak atau jeluak susu tu meleleh masuk bawah leher.. so jdi sya make sure bwah leher sllu kering n letak losyen.. alhamdulillah nampak la dh terpadam skit skit putih putih tu .n make sure time bgi susu tu . xde susu yg meleleh

9mo ago

Ohh okk. Tenkiuuu☺️