Ubat doctor boleh ke skip ?

Takpe ke kalau skip ubat yg doctor bagi selama 2 minggu berturut turut ? Ada apa apa effect tak ? Doc bagi saya makan ubat zincofer

11 Balas

mintak doc tukarkan ubat cakap tak boleh masuk dgn zincofer . and makan je muntah . bole tukar pd iberet . sy mcm tu jugak sblm ni banyak skip then hb turun sampai 10.1 .. then nurse akn tanya mkn ubat ke tak so bole bagi tau nurse yg ubat zincofer ni tak bole telan . lpstu nurse pon akan mintaj doc utk tukar ubat dr zincofer ke iberet . alhamdulillah bole telan and hb dh naik jd 11.3