ubat zincofer

Tak mengapa ke kalau skip tak makan ubat zincofer tu dlm masa 2 3 hari ni ?. bukan tak nak makan ,sebabnya ubat tu dah nak habis ..kalau nak take balik ubat tu ,nak makan ubat zincofer itupun kena tunggu cek kandung seterusnya ke klinik .. dan minta ubat tu kat jururawat .. boleh bagi pencerahan ? Hanya nak tahu sahaja ..

1 Balas

Ubat nk abis kena pegi minta sis jgn tunggu sampai waktu nk pergi check up seterusnya baru bagitau nurse..tkut nnti diorang marah... Mcam sy dlu time pregnant ubat dkt2 nk abis mmg amik siap2 awal2...

4y ago

Ohh .. okay sis ..tq for info itu