Bf mom

Takde siapa yang paham situasi dan keadaan bf mom nie especially suami la kan.. Kalau suami yang memahami tu bagus ? nie yang tak penah nak paham atau memang taknak paham.. Bila wife mengadu sikit,letihnya menyusukan anak nie.. Ehh dia boleh pulak tanya kita balik,ape yang letihnya.. Serious rasa macam nak bagi penumbuk sebijik hahahaha ???

3 Balas

penat tu.... sebab beberapa jam sekali kena bangun tak boleh nak tido lena terus. kalau saya la kan, belah malam saya pum masuk botol letak fridge pastu suruh suami yang bangun malam2 bagi makan baby. bila dia mengadu letih saya akan cakap, apa yang penat nye... wahahhahahha.... tapi 6 month baby dah start tidur lama sikit belah malam so tak penat sangat la macam mula2... suami tak ikut ye waktu labour room, selalu suami yang teman ni diorg insaf sikit.

Sabar ya puan. Kami di sini doakan supaya suami puan satu hari nanti dapat memahami penat lelah puan dan pengorbanan puan. Amin

sabar ye. doa banyak banyak, in syaa Allah one day ada kesedaran untuk dia.