Hampa 💔

Baru je semalam comment kat 1 post nie.. Harini dah period pulak 😔 sebelum nie memang rasa cramp bawah perut,sakit pinggang,rasa letih sangat2.. Kita pon dah mula rasa yang kita nie pregnant.. Takpe la Allah nak bagi rezeki yang lain.. Lagipon husband taknak anak lagi sekarang nie.. Takpe la kite paham.. Dia keje sorang,kite nie housewife

1 Balas

Awk usaha dlu bkk hati suami utk nak ank then baru planning sama2. Jgn sebelah pihak je sis. Mcm sy ni pn housewife jgk lps mengandung bhenti keje. Wlupn ddk rmh je tp siyes mmg penat bila ada ank. Kerja rmh lg nk kena buat. Kena support n suami kena faham. Mlm bila penat mmg kena bergilir dgn dia bila ank berjaga tgh mlm. So suami pn kena fully bersedia utk ada ank. Takut mental koyak nnt kang dia tolak bab jaga ank kt sis sorg.

4y ago

Sye paham sis.. Sye pon dh ade 2 org anak,ade 2 boys jadi teringin la nk ade girl (kalau ade rezeki)