Ada tak yang mengandung kt siNi Tak ada alahan dan muntah2...?

Takda mual... Takda alahan..

41 Balas

Alhamdulillah..dh masuk 28w xde alahan lngsung..tp suami plk mengalami alahan😄

Saya dah 32 minggu tak pernah ada alahan muntah2, saya pon tak tahu kenapa,

Mgdung 6 org ank semua sama mual munth..sglanye ad.tuhan saja yg tahu..

🙋‍♀️ ... Cuma sekarang rasa letih sgt.. N cepat lapar..

5y ago

Btl..sama cpt lpr

Saya anak pertama. Dan skrg mengandung anak no2 pun tk ada alahan

saya!! baby boy kot xde alahan. Baby girl sy dl kuat sgt alahan.

Sy pn sama sis xde alahan lgsung..kerjanya nk mkan je.

Alhamdulillah dari 4week sampai skrng 36week xde alah... 😍

Sya xad alahan trtbe tahu dh hamil sekrg dh 12 minggu 4hari..

Saya takde. Tapi letih tu ya Allah.... X buat apa pun letih.