Tiada alahan.

Salam ibu², ada tak masa pregnant takda alahan? Sy dah 6 weeks tapi takda pulak alahan mcm anak sulung dulu. Cuma lapar berpanjangan je. ? Dan betul ke kalau takda alahan, tanda pregnant anak lelaki?

6 Balas

saya preg dulu pun kurang sangat alahan. mual2 pada 1st tri je tapi tak pernah muntah. 2nd & 3rd takde alahan cuma penat sangat badan. anyway, scan berapa kali boy tup2 keluar girl😆

Anak lelaki ke perempuan tu hanya boleh check masa scan sahaja sis. Saya alahan teruk sampai 2nd trimester, bila scan lelaki. Orang ckp pasal tanda tu semua mitos je

Klo sy mmg mcm ni.. ank perempuan alahan sgt teruk, mgndung ank lelaki rilex hbes 😆

Sama la , trimester pertama sy xda alahan , mcm x preggy pun ada ,

sama laa sy pom xde alahan dh pregnant 5week

normal tu