Mohon bantu saya 😥 baru dapat call Dari kk result Gula 9++ Dan katanya tinggi dia nak 7++ ja.

Tak tahu nak control makan macam mana lagi, before check benda2 Manis tak sentuh pun coklat kek air Manis 😭 sekarang alahan pun mana ada Teringin manis2. Cuma suka makan buah, yogurt Dan minum sunquick Oren masam . Adakah tu kandungan Gula tinggi? Kandungan baru 10weeks 6hari. Down nya rasa 😞

12 Balas

Buah byk yg tinggi gula.. Dulu sy mkn mangga masak pun jadi 7.2...kne mrh trus😂susah bila ada gdm ni.. Xblh mkn ikot suka ati.. Dhla 2jam sblm cek bsp kne puasa.. Kdg2 mkn biskot jer sbb xnk bacaan gula tggi.. Perot berbunyi jer

2y ago

itu la rasa nak menangis nya tu 😭 hopefully tercontrol la gdm saya ni rasa nak nangis ja ha bila dapat tahu result sangkut . sebab buah pun kena pilih mana okay kalau tidak mmg gula naik.