Mohon bantu saya 😥 baru dapat call Dari kk result Gula 9++ Dan katanya tinggi dia nak 7++ ja.

Tak tahu nak control makan macam mana lagi, before check benda2 Manis tak sentuh pun coklat kek air Manis 😭 sekarang alahan pun mana ada Teringin manis2. Cuma suka makan buah, yogurt Dan minum sunquick Oren masam . Adakah tu kandungan Gula tinggi? Kandungan baru 10weeks 6hari. Down nya rasa 😞

12 Balas

sama mcm sy sis gula tinggi..kk sampi suruh dtg chckup every week..sb nk pantau bru 15w dh on ubt.dh abis control tp kdng tlepas gak..nk wat cm mne kte follow je la...bacaan gula kena 5.3 ke bwh klu atas dri tu trus tanda merah kat buku pink...air manis n buah2 mmg dh elakkn tp kdng nasi tlebih skit je gula dh tingi😥

2y ago

whoa penat nya nak kena control. sebab kita ni Jenis tak tercontrol kadang main langgar ja.