alahan mengandung

Tak tahan dengan alahan mengandung yang kerap muntah,..mual,..makan muntah,..tapi perut cepat lapar,.lama lagi ke alahan ni nak berakhir,.sekarang 10minggu kandungan

3 Balas

Alahan setiap orang tak sama sis. Ada yg alahan sampai 4 bulan,ada yg sampai nak bersalin pun masih ada alahan dan ada pula yg langsung tak ada morning sickness. Kalau saya sampai 4 bulan baru boleh makan macam sebelum pregnant. Alahan dah tiada masa tu.