alahan mengandung

Tak tahan dengan alahan mengandung yang kerap muntah,..mual,..makan muntah,..tapi perut cepat lapar,.lama lagi ke alahan ni nak berakhir,.sekarang 10minggu kandungan

3 Balas

Alahan setiap orang tak sama sis. Ada yg alahan sampai 4 bulan,ada yg sampai nak bersalin pun masih ada alahan dan ada pula yg langsung tak ada morning sickness. Kalau saya sampai 4 bulan baru boleh makan macam sebelum pregnant. Alahan dah tiada masa tu.

klu lapar mkn buah atau mnum susu. mual tu tnda yg sgt bgus..hormon hcg brtambah..tnda baby sihat. fkir yg positif je..buah oren sgt bgus utk kurgkn loya..asam2 boleh mkn tp xbgus..baik mkn buah oren.msamw mnis.

sama sy pn