Pregnancy journey

Tak sangka pregnant ni kena berpantang jugaa! Ingatkan lepas bersalin je 😄 So far setiap hari asyik fikir especially time makan, is the nutrients suffice utk baby takk, berapaa bnyk kandungan gula/garam da consume, minum air cukup takk. Boleh takk makan ni makan tuu. Dengan sy tk masak sbb husband mmg jenis keluar makan, lepastu badan makin lebar 😣 , sy pulaa suri rumah so lg laa asyik risauu je. Baru 26 weeks and first baby. Hopefully semua akan okayy, Insyaallah 😊

2 Balas

saya jenis tak berpantang tapi tula,lepas google ni rasa macam insaf plak sebab main balun makan dan minum tanpa fikir tengah mengandung..

ok laa tuuu