Durian?? Boleh makan ke takk?

Hello mommies, nak tanya pendapat mommy2 kat sini. Okay tak sebenarnya kalau nak makan durian? Sebab ramai sangat cakap tak boleh takut baby panas. (tapi saya dah makan dalam 10ulas sehari baru2 ni, so far takde masalah apa2) So, apa kata mommy2 semua?

1 Balas

kandungan gula dalam buah durian tinggi sis, klau mengidam try seulas dua saja, buat cukup mengidam. takut nnt sis sangkut gdm .

12mo ago

biasanya orang tua tua akan cakap mcmtu, dia taknak apa apa kesan pada kita. tapi bila sis cari maklumat, akan tahu yg kandungan gula pada buah durian tinggi untuk ibu mengandung. itu tak di sarankan untuk ambil berlebihan.