BOLEH MAKAN KE TAKK??

Hi mommies! Saya pregnant dh 9weeks. First baby.. Nak tanya kalau makan pedal ayam ade apa apa masalah tak?

5 Balas

saya makan ja ap saya rasa nk makan. tolak kayu dgn batu jaa..🥶 asalkan kita makan tu berpada-pada it's ok awak😁 cuma yg bnda2 tajam tu ja tgu kandungan dh besar sikit bru saya makan tu pun semulut dua jee.. tk brani lebih2🤣

sy alhamdulillah takde effect bukan2. mmg antara yg suka makan masa hamil dulu. skrg dah slmt bersalin 1month

Thankyou mommies 😘❤️

Boleh, jngn mkn bnyk je

boleh jew sis