38 minggu 2 hari

tak sangka dia dah ade depan mata?

38 minggu 2 hari
32 Balas

sy dh 38w4d tp blom ada tanda apa2..hehe baby syok dlm perut lg ni. xsbr nk tnggu dia keluar dgn selamat dan sihat jgak. btw sis, tahniah sgt2 dan selamat berpantang.. ☺️

tahniah sis, selamat brpantang..😘 doakan sy dpermudahkan bsalin jugak.. dh 39minggu 3hri tp belum ada tanda2 lg.. 😅

tahniah. ya allah bestnyaa . sy dh 28weeks pn xsbr2 . tp kdng ingt mcm ne nk bersalin pom takot gakk.. first preeggy🍃

Alhamdulillah 🤲🏻 Tahniah mommy ❤️ Selamat berpantang dan semoga sihat selalu, Allahumma Aamiin 😊

Soo cuteeeeee. 😍😍😍😍 Semoga momy & baby sihat walafiat je. Aaamiinnn3.

Wah.. Bestnya sis..😍 Tahniah ya.. Selamat berpantang☺

Alhamdullilah, tahniah...selamat berpantang

Alhamdulillah..tahniah sis..slmt brpantang

Alhamdullillah semoga jd anak yg solehah

Tahniah n slmt brpntang.. chomey bby💖