Normalkah bayi 15 hari tak break 2 hari

Normalkah bayi 15 hari tak berak 2 hari ? Susu badan + susu fm . Dia kuat kencing dan kuat kentut je , stiap kali kentut sya sangka dia da berak sbb bau sgt kentutnya.

2 Balas

macam tak normal ja sis. sebab baby campur fm. sis boleh guna minyak perut baby jenama buds organic. baby saya kalau sehari tak berak gelabah saya sapu benda alah tu, insyaAllah setengah jam lagi berak dengan riang gembira hendaknya 😂

2mo ago

sapu dekat perut sis. buat urutan i love u tu. sulung saya dah 4 tahun pun masih mujarab saya guna method ni alhamdulillah

sama dngn baby saya .. saya dh bnyk kali tnya dr,dia kata normal je sbb kite bgi susu campur..lagi2 susu formula