36 weeks

Tak lama lagi dah..rasa berdebar debar pulak..dalam masa yg sama excited pon ada sebab baby first..huhu..doakan saya ye semoga dipermudahkan proses bersalin nanti..Allahuma Aamiin..?semoga ibu2 yg sama macam saya tunggu hari je ni dipermudahkan urusan..Aamiin

36 weeks
48 Balas

hmm,sya pun udh 36Weeks☺bby first juga mdah"an ibu and anak sihat selamat hingga mlhirkan🙌lgi"time corona ni kan😕suami pun xdibenarkan untuk masuk(temankan kita bersalin)😩iba nya hati

4y ago

aaaaamin🙌 berdoa jer yg mmpu kita skrng

nama kita sama la 🤭❤️.. smga d prmudahkam ururasan sis.. sy pn brdebar2 menanti walauon dh anak ke empat... 35w2d..tp hjng bln ni kena serah dr kt hsptl sb GDM

4y ago

Ouh..yeke..semoga sis dipermudahkan..Aamiin

Tahniah sis. smoga, d'prmudahkn smua urusan 😊. Sy dh 38+ weeks, anak first gakkk.. xbranak lg.. doc ckp, ank first slalunya akn lmbt ckit. Hehe

Makanan bawa Milo 3 in 1, air panas n biskut je. Tu nak bg tenaga. Lepas je beranak mmg totally lemah sangat. So make sure simpan tenaga okay.

4y ago

Ok sis..tq😘

Sis kalau beranak government musim pkp ni bawa 1 /2 bag je. Sbb suami tak boleh naik ward. Kena hantar dekat guard je.

4y ago

Boleh bawa tp nnt Kita yang susah 😅 sbb sorang² kena uruskan. Sebab saya baru lepas discharge. 2 bag pon dah mcm banyak. Make sure pampers baby kena bawa lebih dari 20 sbb baby akn kerap berak. Pad pon bawak banyak sikit. Sbb kena tukar selalu nak elak jangkitan dekat Luka jahitan

Sy due lbih kurang sis rasanya. Now da 35w5d. Baby Mei...semoga dipermudahkan urusan kita semua. Aminn

4y ago

Hehe..sis dah siap ke semua barang yg nak bawak pergi hospital?Aamiin..semoga kita sama2 dipermudahkan

Semoga Di permudahkan urusan...sama dgn sy 36w...tp brg xsimpn lg utk bw g hospital...awk ready brg ape tu...

4y ago

Aamiin tq sis.. semoga sis pon dipermudahkan segala urusan..saya ikut je list dlm google..apa yg perlu bawak..tapi tak tahu la cukup ke atau terlebih cukup barang2 tu..huhu

Sama la kita sis.baby 1st jugak..excited tapi nerves. Smoga dipermudahkan urusan kita semua..

Alhamdulillah..kita bsk masuk 36weeks.lbh kurang je semua.moga dipermudahkn sglalnya

4y ago

Aamiin semoga kita sama2 dipermudahkan..

Sama laa first baby makin hari makin dupdap mnunggu due yg makin dekat

4y ago

Hehe..kann..😅