36 weeks

Tak lama lagi dah..rasa berdebar debar pulak..dalam masa yg sama excited pon ada sebab baby first..huhu..doakan saya ye semoga dipermudahkan proses bersalin nanti..Allahuma Aamiin..?semoga ibu2 yg sama macam saya tunggu hari je ni dipermudahkan urusan..Aamiin

36 weeks
48 Balas

Sis kalau beranak government musim pkp ni bawa 1 /2 bag je. Sbb suami tak boleh naik ward. Kena hantar dekat guard je.

4y ago

Boleh bawa tp nnt Kita yang susah 😅 sbb sorang² kena uruskan. Sebab saya baru lepas discharge. 2 bag pon dah mcm banyak. Make sure pampers baby kena bawa lebih dari 20 sbb baby akn kerap berak. Pad pon bawak banyak sikit. Sbb kena tukar selalu nak elak jangkitan dekat Luka jahitan