36 weeks

Tak lama lagi dah..rasa berdebar debar pulak..dalam masa yg sama excited pon ada sebab baby first..huhu..doakan saya ye semoga dipermudahkan proses bersalin nanti..Allahuma Aamiin..?semoga ibu2 yg sama macam saya tunggu hari je ni dipermudahkan urusan..Aamiin

36 weeks
48 Balas

hmm,sya pun udh 36Weeks☺bby first juga mdah"an ibu and anak sihat selamat hingga mlhirkan🙌lgi"time corona ni kan😕suami pun xdibenarkan untuk masuk(temankan kita bersalin)😩iba nya hati

4y ago

aaaaamin🙌 berdoa jer yg mmpu kita skrng