36 weeks

Tak lama lagi dah..rasa berdebar debar pulak..dalam masa yg sama excited pon ada sebab baby first..huhu..doakan saya ye semoga dipermudahkan proses bersalin nanti..Allahuma Aamiin..?semoga ibu2 yg sama macam saya tunggu hari je ni dipermudahkan urusan..Aamiin

36 weeks
48 Balas

Semoga dipermudahkan urusannya..good luck and be strong..sye pown tngh preg ank first

4y ago

Aamiin tq sis..semoga sis pon dipermudahkan segala urusan..😘

semoga dipermudahkan urusan sis....sy pn tggu masa..dh 35w..debar rseny...

4y ago

Aamiin terima kasih sis..semoga sis pon dipermudahkan segala urusan..😘

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

Aamiin..tq sis semoga sis pon dipermudahkan segala urusan..😘

Aminn....semoga dipermudahkan Sy pon tgh tunggu ari 37weeks 6day

4y ago

Amin...terima kasih

Same here, 36 weeks tapi tak simpan lagi barang-barang. Nervous nya!

4y ago

Kannn...nervous + excited🤣

semoga dipermudahkan segalanya utk kita semua yer..Aamiin

Bestnyer.. semoga dipermudahkan segala urusan

4y ago

Aamiin..tq sis..semoga sis pon dipermudahkan segala urusan

Amin .. Semoga dipermudahkan urusan bersali n

4y ago

InsyaAllah .. Amin

Aamiin2 moga dipermudahkan semuanya 🤲🏻

4y ago

Aamiin semoga sis pon dipermudahkan segala urusan..😘

Sama dengan saya,,21/4 admited,22/4 Ceaser

4y ago

Semoga dipermudahkan urusan sis..aamiin