37 weeks

Berdebar debar tunggu nk jmpa baby, tapi risau kalau2 terlepas tanda nk bersalin. Pengalaman pertama utk jd ibu. Semoga dipermudahkan urusan kita semua

11 Balas

Sama lah sis sya dh 37w 5d..bdbar2 dh rsa, tidur mlm pun dh xlena.. Insya allah smoga dpmudahkn sgala urusan bsalin nti

saya 37 week 3 day dah bersalin. jaga diri dan sentiasa bersedia sis. semoga dipermudahkan urusan sis.. aaminn.

saya 37w2d sakit mcm sgugut , kejap kejap ja..tgk ada drh sgt sikit, p spital dh 5cm

Sma lh kita sis 37 week kpla baby Di bwh sudah.. Terturun sdh bila2 msa jk mhu kluar

Aamiin.. semoga dipermudahkan urusan kita semua. Sy juga 37 weeks.

Tanda nk bsalin ada 3 je sis... Awk mesti xkan terlepas tanda2 tu

4y ago

InsyaAllah Allah akn permudahkan

wowww tunggu masa jee ank sye 37w ++ dah keluar

Allahumma Aamiin 🤲🏻😊

aminnnnnn

aamiin