takde alahan tapi bdn cepat letih n kerap sakit kepala

Tak de alahan muntah. tapi pening kepala n cepat letih. selera makan pn dah kurang. baru 5w 2d. Normal ke macam tu. Haritu pergi scan doctor cakap xde kantung pun tapi rahim mengembang.

8 Balas

saya baru 10w. second bby. nasi lgsung tk boleh telan. muntah smpai lembik bdn. brgntung pd buah dan air je. mnyk angin pn sntiasa kt tgn. yg first bby pn mcm ni, smpai 5 bln.

Hai. Ada x sini preggy x dpt telan nasi. Semua yg d makan akan muntah balik. Apa nak buat ya. Risau pula bby x ckup nutrisi. Sy bru lgi 9w

3y ago

klu dpt msuk. syukurlh.. sy hri tu lngsung x dpt msuk.. smua tkuar balik

sy skrg masuk 35w buat kerja or bejalan biasa je... tp ttbe 1 bdan akan letih or lemah... tp tu biasa je ble kte pregnt

Sy pun xde alahan tp bdn cpt letih, nak tido, pening kepala.. Doc say normal utk 1st trimester..

normal sis. bykkan mnum air. pastikan body x dehydrated. bykkan makan buah

Normal tu sis ..tp utk mglk ap2 sis blh bust pmrksaan d klinik

Normal...setiap org xsama alahannya sis...

Saya pun mcm tu jugak...