Mual Dan Cepat Letih

Normal ke kalau masuk 8 bulan tiba2 rasa mual n kadang2 kurang selera makan...tapi cepat rasa lapar...🥺Rasa cepat letih jgk 😔...ada ke yg mcm ni jgk.? #FirstBaby

2 Balas

sy pun masuk 8bulan kerap letih , kaki bgkak kdg2 sbb kerja berdiri . jri tgn pun bgkak . tp selere mkn bukan main g . 3bulan pertama lgsong xnak mkn . skrg je kemahen lagi .

sya pn macam tu juga cept letih dan kurang selera makan knpe yea?