Alahan

Hai mommy semua, sape sini takde alahan sejak awal mengandung? Tapi alahan mula datang lepas kandung 37 minggu. Pening kepala, asyik rasa nak muntah je, nak makan takde selera dah

2 Balas

Ai.. bagus plk sis xde alahan.. bru 3rd trimester baru ade.. bkan mcm saya, start sje taw saya mngandung, macm2 lh alahan sya rasa..

5y ago

Alhamdulillah, awal mengandung takde apa2 alahan.. Tapi bila perut dah membesar ni lagi rasa tak larat😭

Saya pun sama .. try minum air kelapa dan make sure minum air dan makan makanan seimbang