Check In App 7 Hari & Bawa Pulang Portable Milk Warmer Dari Samu Giken!

Tak berpeluang menang peraduan Samu Giken sebelum ini? Haa, jangan risau! Kami bawakan Peraduan Samu Giken 2.0 untuk anda! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/log-in-app-menang-portable-milk-warmer-dari-samu-giken/1741

Check In App 7 Hari & Bawa Pulang Portable Milk Warmer Dari Samu Giken!
626 Balas

hari ke-2 :- 7/12/2022 bismillah. semoga ada rezeki luqman anak soleh mama. luqman nak masuk 3m. tak lama lagi nak pisah dgn mama. masuk taska. 🥲 semoga ada rezeki luqman. senang pengasuh dan mama nak warmkan susu luqman. 🥰 susu ibu sangat sensetif. terlebih suhu, boleh jejas nutrisi.