Check In App 7 Hari & Bawa Pulang Portable Milk Warmer Dari Samu Giken!

Tak berpeluang menang peraduan Samu Giken sebelum ini? Haa, jangan risau! Kami bawakan Peraduan Samu Giken 2.0 untuk anda! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/log-in-app-menang-portable-milk-warmer-dari-samu-giken/1741

Check In App 7 Hari & Bawa Pulang Portable Milk Warmer Dari Samu Giken!
626 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Hari 1 (5/12/2022, Isnin) Genap 38 minggu harini. Menghitung hari untuk sambut baby. Semoga ada rezeki utk baby saya, boleh tambah collection samu giken lagi ๐Ÿซถ๐Ÿป๐Ÿค

1y ago

Hari 7 (13/12/2022, Selasa) My dear baby, you are proof that love before first sight does exist ๐Ÿค semoga ada rezeki buatmu anak, counting days to meet you. Motherhood is easier with samu giken ๐Ÿซถ๐Ÿป #39w1d

bismillah. 6/12/2022. day 1 check in โœ… semoga ada rezeki luqman. senang pengasuh nnt nak warmkan susu luqman. nutrisi susu ibu pun tak terlalu terjejas. ๐Ÿฅฐ

VIP Member

5/12/22 Hari 1, pergi rombongan sekolah anak ke pusat sains negara, balai bomba dan kilang coklat. seronok sgt. Alhamdulillah

Hari pertama : 06/12/2022 (Selasa) Log in sehingga : 12/12/2022 Alhamdulilah.. susu badan dapat pam sampai 3oz. Rezeki baby Allah bagi saya dapat pam 3oz.

Baca lagi

Hari 2, 7 Disember 2022 / 7-12-2022 semoga ada rezeki untuk menggunakan Portable Milk Warmer Dari Samu Giken Untuk bakal anak kedua saya๐Ÿฅฐ insyaallah

5/12/2023 Hari 1: Semoga ada rezeki baby Aaamiin. Botol samu giken dh beli,mmg kualiti tip top sgt sgt. Kalau dpt ni yeaayyy tambah lg koleksi samu giken

hari 1* 5/12/2022 hari 2* 6/12/2022 hari 3* 7/12/2022 hari 4* 8/12/2022 hari 5* 9/12/2022 hari 6* 10/12/2022 hari 7* 11/12/2022 โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…โœ…

Baca lagi

Hari Ke 7 ( 14/12/22) semoga ada rezeki saya alhamdulillah 7 hari berturutan log in untuk peraduan ni... baby pon xlama lagi dah nak keluar..

VIP Member

hari ke 2 ๐Ÿ‘ถ 7/12/2022 genap la 30 minggu baby dalam perut ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ’•โค๏ธ semoga ada rezeki merasaportable milk warmer dari samu giken

Baca lagi

Hari 1, (6.12.2022) Doakan anak saya Muhammad Aayan Asytar 7bulan sihat.. dia bru lepas kena covid tp msh lgi batuk bkahak dan selsema..