Rajuk si ibu mengandung

Tak ada soalan apa pun hanya lebih kepada luahan hati. Merajuk dengan suami 2 hari ni sebab suami tak faham jiwa .. dah kita ckp nak makan luar by wasap petang tu, tapi buat senyap je. Lepas saya cakap, dia boleh tanya knpa tak bagithu awal2 dh lewat baru bagithu. Saya nak dia ajak sendiri, barulah saya nak pergi. Ni saya duk tertunggu2 lah dia.. Samalah hari ni pun dh cakap nk makan luar. malam ni saya drive sendiri nk pergi farmasi sambil2 keluar. Saya nangis dalam kereta, sebab suami rela biar saya keluar seorang malam2. Saya nk keluar dengan suami 😭. Nasib ada anak seorang ni teman ibu. Tak ada lah sunyi. Sorry Ibu2 kalau luahan hati saya macam mengada-ngada. Sejak pregnant ni, sensitif sgguh saya pun. Dulu pregnant ank pertama pun jadi hati tisu, sikit2 nk merajuk. Pregnant kedua ingat tekad tak nak merajuk, tp hati tisu sungguhlah 😭

2 Balas

haha , orang lelaki memang ... kena bagitau terang2 , kalau boleh kena bagi manual kat dia 🤣 tapi mcm tu la .. kita nk dia faham kita , kita pon kena faham dia ... suami saya awal kawen pon saya jenis bagi hint2 .. last2 skrg give up dh .. bgitau jela terus .. 🤣🤣🤣🤣 saya pon dri awal kahwin sampai skrg sekali je bawa motor sebab saya mnta dia caring n risau ... dah macam set robot dah tau HAHAHAHA ... bagitau jeh suami terus terang kalau tak nanti awak stress n sedih ... sian awak n baby

12mo ago

hihi. sbnrnya suami mmg jnis mmg kne bgthu dia tp tulah time tu nk juga dia fhm kita, emosi mengandung .. hahha

Terus terang je dgn suami minta layan puan , teman je. Cakap je masa pillow talk. guna perkataan dan pada masa yg tepat.