Sikit2 nangis 😅

Saya pregnant kalini asyik menangis je… Suami sampai risau takut apa2 jadi kat kandungan… Cakap lah apa2 pun boleh tersentuh dek hati ni… Lepastu nangis berjurai air mata.. Ada tak sama macam saya? Mcm mana nak bagi hati tough ni 😅 Main jiwa betul 😅 Bila fikir balik nangis pasal benda2 bodoh je 😂 Tapi takleh kawal perasaan sedih tu🥴

9 Balas

Saya pun camtu..tp aritu saya ada terbaca cuba kawal..nanti baby kuat menangis..jd tahan2 je la air mata tu..mcm sy..sy mudah sgt tersentuh hati..org berjaya menang anugerah pun airmata jatuh..x jumpa lasagne pun tersedih😅 tp sy x mau la baby sy kuat nangis nnti..☺️

sama laa .. kadang² kesian Kat suami penat² balik keje kene layan emosi istri dulu .. kadang² tak taw ngis sbb ape , kadang ngis teresak² selagi somi tak pujuk selagi tu tak ok ..kadang² nagis kjap je pastu ok sendiri 😂

biasa lah tu.. tu semua emosi.. kawal sikit.. sy pun mula2 mcm tu.. sy bile mlm nk tido.. tibe2.. nangis diam2.. hahaha ingt balik alahaiii.. so sabar yeee normal pregnancy kan...

masa hamil saya byk nangis, ank keluar dalam pantang asyik nangis je.. semua orang pujuk tak jalan.. dia punya nangis tu mcm kita dera dia pulak.. sabo jela😁

Sy pun kdg2 nangis jugak, tp nangis sbb xtahan dgn alahan 😅. Bila teringt org ckp nnt nurun kat anak, terus cpt2 lap air mata 🤣🤣🤣

sama la wak, ni sekarang dah 34w lagi lagi menjadi sensitive nya. husband terlelap dak cakap i love you pun dah berjurai air mata 😂😅

Sy pun cepat emosi. Takut juga bahaya kt baby. Sy byk tgk cerita running man dgn sepahtu yg lama2 pastu tehibur gila 😂😂😂

sama la sy sejak pregnant ni mudah sangat nangis mujur suami faham sangat2 isteri dia sorang ni😆

Nanti baby suka nangis nak tak? 🤭

3y ago

❤️🥰