Tak ada selera makan

hi , nak tanya saya baru 7weeks normal ke kalau asyik lapar tapi bila makan semulut dua dah mual macam tak boleh terima makanan tu , tapi perut lapar sangat 😭 macam mana nak bagi ada selera makan , takut kalau kurang makan bahayakan baby 😭

1 Balas

Sama dengan saya sis. Maybe perut dah banyak angin sebab tu bila makan je rasa nak muntah. Sis makan je ape ape yg sis rasa boleh telan. Makan buah ke ape ke. Makan sikit sikit tapi kerap. Nanti lama lama in shaa Allah okay 😊