sudah masuk 3 minggu sy ada bleeding lendir darah warna merah tua dan coklat

Normal tak mcm tu sbb dah g jumpa doktor klinik dia kata kantung bayi sy belum melekat di dinding rahim tu yg bleeding sikit2. Untuk makluman kandungan sy dah 8 minggu. Kalau berjalan atau berdiri mesti ada terkeluar sedikit darah.. tp perot xsakit apa la

2 Balas

Kena bykkan rehat ye sis..jgn byk berjln..takut berlaku sesuatu yg xdiingini..

5y ago

Itulah.. nak tak nak kena juga mengemas memasak..

Arini gi cek doktor klinik terus kene refer hospital pulak.. seram plak