Jom Atasi Stretch Mark Mama Hari Ini! 🤰

🤔 Tahukah Mama, masa yang paling tepat untuk anda mula gunakan Stretch Mark Cream adalah pada Trimester Kedua. Ini kerana tanda regangan anda masih baru dan mudah untuk dirawat. Dengan Mama's Choice Stretch Mark Cream, kami menggunakan formulasi Lipobelle Soyaglicone dimana ianya menjadikan kulit lebih tebal sehingga 12% untuk melindungi kulit anda daripada regangan berlebihan semasa perut anda membesar sepanjang kehamilan. 🤗 Klik link dibawah untuk membeli 👇 https://bit.ly/3T1s59u

Jom Atasi Stretch Mark Mama Hari Ini! 🤰
8 Balas

sy anak sulong x masuk 2trimister dah naik stremark.. pregnent kedua ni sy letak minyak kelapa dara buat sendiri je dkt perut..x nak dh mcm dulu..

salam ...Nk Tanya cream nii sesuai ke tuk ibu preggy pakai... rsau pulak hehe...

2y ago

Sangat sesuai. Dan memang untuk ibu hamil. Saya dah cuba

ya saya dah order dekat shoppe 1 set.🥰tak sabar nak pakai.

Assalamualaikum, nak tanya, berapa lama krim ini berkesan?

banyak stresch mark ni penuh perut

alhmdlh...sy xde stretch mark

👍👍👍

👍🏻