TAHU TAK??

Tahu tak?? Bawang putih ni baik untuk melegakan sesak dada dan memberi keselesaan pada dada. Dulu masa Zulfa masuk 2 bulan, Zulfa pernah demam dan selesema. Selesema yang teruk sampai terpaksa tidurkan Zulfa dalam carseat. Ummi risau sangat sampai terpaksa la google cari petua. Kebanyakkan petua yang kirah dapat adalah buat minyak bawng putih. Caranya mudah saja. Hanya perlu bakar bawang putih, kemudian lenyekkan dengan garfu dan campurkan dalam minyak zaitun/minyak argan. Sapukan di dada depan dan belakang, kemudian di tapak kaki. Sapu je setiap kali lepas mandi. Serius! Memang mujarab. Memang keluar kahak dan esoknya selesema dah makin berkurangan. Ada ja yang suruh letak vicks, tapi tak berani sebab kecik lagi. Takut tak tahan. Kulit kita dengan kulit baby bukan sama. Masa tu tak femes lagi natural baby balm. Tapi bila dah selalu muncul dekat fb ni rasa teringin pulak nak cuba. Nak nak lagi MJ pun ada keluarkan Honey & Olive Baby Balm. Rasa lebih mudah dan selamat. Tak perlu nak ke dapur bakar bawang putih, nk lenyek² pulak. Kan dah makan masa. Baby balm ni sangat memudahkan. Buka penutup terus sapu je. In sya Allah untuk next baby kali ni nak beli 1 set baby balm. Senang kerja kita. Tak menyusahkan orang lain dalam kita pantang dan tak susahkan diri sendiri. Pantang pun relax je sebab anak tak meragam teruk².? In sya Allah. Moga Allah mudahkan segalanya❤ #HoneyOliveBabyBalm #GengBabyMj2019

TAHU TAK??
1 Balas

kat mana blh dapatkan ni?

5y ago

sy agent Honey & olive baby balm ni. Boleh terus contact sy www.wasap.my/601136139245/HOBBPROMO