Perhatian Bakal Ibubapa! Tempah Temujanji Online Lebih Awal Bagi Daftar Sijil Kelahiran Agar Tidak Lambat!

Tahu tak parents semua sekarang perlu membuat temujanji online untuk mendaftar sijil kelahiran bayi si kecil anda? Jom ikuti langkah mudah di bawah ini ya! Ada 2 pilihan untuk anda membuat tempahan temujanji samada secara online atau melalui QR CODE. 1. Jika anda membuat tempahan secara online, sila klik butang MULA TEMPAHAN di https://mytemujanji.jpn.gov.my 2. Anda tentukan tarikh yang anda ingin datang, dan bawangan negeri mana yang anda ingin pergi 3. Setelah selesai, anda akan mendapat slip temujanji yang telah berjaya anda lakukan Siapa ada pengalaman buat temujanji online ya? Jom kongsikan! *NOTA : LIKE & IKUT POST INI sebagai rujukan masa hadapan anda.

Perhatian Bakal Ibubapa! Tempah Temujanji Online Lebih Awal Bagi Daftar Sijil Kelahiran  Agar Tidak Lambat!
10 Balas

boleh walk in sdh tu, bg negeri fasa 3 n 4.. baru google td

tq atas perkongsian 👍🏿👍🏿

salinan dokumen di pastikan lengkap

👍....terima kasih utk info

within berapa hari mesti register?

3y ago

60 hari selepas lahir

Tkasih info 👍👍

👍👍👍🥰

dah daftar

👍🏻

👍