DAFTAR KELAHIRAN

Hai semua ,ada ka d sini sudah daftar temujanji online untuk buat surat kelahiran baby ? Due bulan 9

6 Balas

sayaa sudh daftar kelahiran online bulan 9 . saya bru je daftar 27/7 . sepatutnye saya bersalin 12/8 kena tahan wad 28/7 gdm ubat and insulin saya daftar lewat dpt bulan 9

3y ago

owh okee sis ☺.tq

sye lepas bersalin (hujung bulan 6) hritu bru register online . tarikh semua full dpt hujung bulan 8. tp jpn call suh dtg bulan 7. dorg awalkan tarikh..

saya due bulan 12 dah daftar bulan lepas..saya ambik 2 minggu lepas duedate kalau bersalin awal pun masih dlm 60 hari dan tak lebih 60 hari

Saya due bulan 11 tapi da daftar online bulan 7 haritu..Saya ambik date due sebab pengalaman sebelumnie bersalin awal😊

sy due tgh bln 9 dh daftar online..tapi sy ambil tarikh daftar 2 mggu lpas due..

3y ago

owh okee sis .tq

Sy bulan 7 dh daftar online. due 5.9. appointment Sy pilih lepas 2 minggu