saiz babh

Tahu tak knpa punca saiz perut baby dalam kandungan agak besar .. Graf scan menaik sdikit . saya risau

6 Balas

Sama. Perut baby besar... Ni baru scan dgn doc kk.. tanya doc apa punca, doc just ckp mungkin baby besar😂😂😂😂.still worry, nxt week nak scan di swasta bg cnfrmkn ukur lilit perut baby.

4y ago

28w.yg ni masa oppt dgn pakar. 2x scan dpt ukur lilit normal... Tp klmrn masa 32w2d scan d kkia, doc dapat ukur lilit besar. Doc x ada bgtau mslh or apa, just ckp bby klu dlm rahim bnyk menelan perut jadi besar.. lahir nanti akan normal. Sebab dlm rahim bby x berak.......

Kalau sis byk mkn mnis bby cpt bsr .. sbb tu kau ibu2 yg gdm kena kwl pmakan..

Boleh tahu Mommy masa Scan Baby nampak tummy Baby besar, berapa weeks?

Sis kuat makan/minum yg manis2 ?

4y ago

Biasa kalau kita selalu makan yg manis2, baby memang akan cepat besar. Tapi kalau pertumbuhan tak normal tu tak pasti.

bby sis cmne lepas lahir ?

Jgn mkn mknn manis