Adakah anda lebih selesa mengetahui jantina bayi sejak dari kandungan lagi?

Voice your Opinion
Ya
Tidak, (komen kenapa)

1651 respon

22 Balas

Hadiah paling bermakna.. So, sy suka kejutan.. Surprise 👍🎊. Kata org bialah rahsia... Ya, jnji sihat slmt bersalin ibu & baby ok.. Syukur❤️

jenis Sye X kisah sangat yg penting janji anak sehat walafiat dan sempurna itu PON dah cukup bagi Sye

sebab nti doktor ckap ppuan yg keluar llki tu lah lagi bagus tak di thu biar lah tunggu sampai baby keluar

kami Jenis tak kesah akan jantina anak² kami janji mereka sehat Dan membesar dgn effective

yes, bantu prepare barang2 baby. pilih colour n so on. 😁

senang untuk menyediakan barang² baby

nak surprised diri sndiri..😄😄

biarlah kejutan... 😁

Tak ambil tahu

kalau boleh ya