Sape yang pernah alami macam saya

Tadi scan untuk kantong kosong tu masih ade lagi , kantong lagi satu dah ade baby jantung semua dah ade . Ade sesiapa tau tak itu normal ka dak ? Sbb klinik pelik dah tunggu 2 minggu tapi masih ada

2 Balas

salam sis, boleh sy tau lepas tu jadi mcm mne? sy pn sama mcm sis. scan 8 minggu ade 2 kantung. satu dah ade jntung baby, satu lg masih kosong.

Pihak klinik perlu beri rawatan susulan atau transfer kes puan ke hospital. Puan hamil kembar ke? 🤗

4y ago

sye kena reffer hosp jumpa pakar terus , kantong lagi satu hilang mcmtu je , takde bleeding or wht maybe bukan rezeki kembar