Dah hamil 9w tapi tiba² kantong hilang..

Kalau ikutkan dah 9w...pergi scan 5w dah ada kantong ..doktor suruh datang lgi 3w nak masuk 9w..bila scan lagi tetiber kantong dah hilang macam tu je..sedih sangat² dah tunggu 7 tahun😭😭😭..ada sesiapa tak macam saya..nak cakap gugur x ada darah keluar pula..sampai sekarang masih x ada keluar darah juga..#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

6 Balas

3w ago

terima kasih atas nasihat nya..sangat² membantu saya..❤️❤️

saya pernah keguguran masa 7w doc klinik sahkan kantong dah takde. agak kecewa masa tu.. takde bleeding takde apa. kecewa tu saya mkn mknan ada lada hitam byk2 minum air gas semua lah. tak lama tu baru turun darah dan janin. buat masa ni sis positive je dulu ya.

3w ago

tq

sis cuba checkup swasta buat tvs manatau boleh nampakke. semoga urusan sis dipermudahkan

3w ago

tq

kalau sya dah pg klinik lain buat double checkup

3w ago

saya cuma pergi kk saja..

sis pergi klinik lain utk cek ...baru thu btl atau tak

Cuba ke klinik lain.upt sis masih positif ke

3w ago

mungkin juga..