Kencing tak lawas

Tadi pergi scan baby, early scan first trimester. Lepas tu saya tahan kencing spy sng nampak janin. Lepas scan terus masuk tandas. Kencing tak lawas pulak jadinya 😭 nak kencing tapi keluar sikit aje tak puas. Macam mana cara nak rawat eh selain minum barli. Barli kt kedai dh habis 😢

3 Balas

saya alahan muntah.. makan ubat gastrik sebab sakit perut atas.. lepas makan ubat, blh makan n minum banyak air masak.. banyak kencing jugak..

pergi klinik je walaupun buka buku awal tak ada masalah. mintak ubat ng doktor. takut kencing kotor atau jangkitan ke apa.

Minum air kosong secukupnya