Berat badan naik masalah,Turun pun masalah doktor pun pening 🤣

Tadi pergi KK doktor kata berat sy turun 1.5kg...before sy Naik 2kg terus doktor suruh Ambik temu janji unit dietetic...now turun bnyak sngt doktor ingat sy kurang selera Mkn...tp sy Rasa Normal jak sy Mkn, doktor pun pening sbab bnyak sngt Turun😂... just lately nie sy buang air besar lancar sngt...klu tak lancar Naik berat badan sy😅

2 Balas

sye naik 4kg tpi doc ngan nurse lagi galakkan sye naik berat badan lagi sbb sye underweight 😂

Mcm saya la ni.. 2x jumpa dietitian. Hehe