tolong.. 19w berat sy masih x naik..

berat badan x naik2,makan banyak sejam skli mkn sbb lapar..alahan dah ok,knape berat turun? pening dah doktor xthu nk buat mcm mna,darah normal,air kncing ok.. baby ok sesuai dgn usianya

3 Balas

jgn risau. berat sy xpernah naik smpai 24w. lps tu baru naik slow2. skrg 32w, mendadak naik pdhl mkn xsgt pun.

ad ja berat mantain smpai beranak sis. asal baby berat naik ok dh

Saya dr awal buka buku smpai skrg dh 4bln lbh brt saya 65-66 ja sis

5mo ago

Saya buka buku 65... skrg nk msk 5bln pn 65 kg jgk sis