Anak Kuning

Tadi pagi cek kuning anak dan result dia 10.2 . Dan saya masih riaaukan keadaan dia. Terpaksa ulang alik klinik utk cek up. Kesian di ambik darah terus. Soalan saya, boleh saya biarkan anak saya tidak berbedung supaya kuning dia turun?

1 Balas

ye.. memang itu salah satu tips utk turun kn kuning bby.. kalau bby fully bf, mommy jaga pemakanan.. kalau mommy x jaga, buat ape tips pn tetap lambat turun..

5y ago

mksud nye jgn mkn halia byk, lada hitam, jamu, yg boleh panas kn badan sgt2.. kalau sikit2 xpe..