HB DROP 10.1 . MACAM MANA NAK NAIKKAN ? ESOK REPEAT FBC

tadi nurse saje try check hb dekat klinik desa , hb turun dari 11.1 ke 10.1 . hm macam mana nak naikkan ? esok dah repeat fbc , tak nak ulang alik klinik tiap 2 minggu dah ☹️

3 Balas

ada ne nurse bagi say tips...cara mkn ubat tambh drh yg coklat tu lupa pla nama...time mkn ubat tu minum dengan air limau kasturi letak la sikit gula..kompom hb cpt naik..dah try serasi dgn saya.

sy hb drop smpai 10.1..pastu mkn jambu Batu ngn vitc dlm smnggu pastu hb naik 12.7..sis trylh

mcm mne hb dah ok ke? #28Nov20  #TAPSuperMoms

4y ago

hari tu dah naik , ni turun balik