Hb rendah.

hi mommies , macam mana nak naikkan hb rendah ya ? dah makan zincofer, makanan dah jaga.. tapi still rendah . ada cara tak? penat asyik ulang alik klinik tiap minggu dan ambil darah je . plus saya bekerja 😭 #firstbaby #seriusnanya

5 Balas

bykkn mkn oren, jambu batu, kurma, oat, kismis.. bykkn membca sbb ank pertma kan.. sy pon tgh mgndung ank pertma, alhamdulillah dah 21 minggu.. sy pon byk goggle psl hal2 kehamilan ni.. awal2 mgndung pon hb sy rendah.. tp ble sy byk goggle psl hal kehamilan dan amalkn mkn apa yg ptot, alhamdulillah hb sy dah ok.. semoga sis dan bby sentiasa dlm keadaan yg baik

hb drop ni sbb iron dalam badan kurang..cube mintak dgn nurse iron tablet

mkn buah jambu batu sis..sbb ada vit c..bayam merah hati lembu pon bole..😃

3y ago

ok..wc..😍sis pon dok tgu hari jaa nih..☺

bnyak kan makan sup bayam. insyaAllah.

Minyak kelapa dara sis