berat baby

Tadi jumpa doc n doc scan..berat baby 1.1kg 26weeks.. Normal ke????

6 Balas

Hikhikhik..ok Tkejut jgk berat mcm tu...nak ke 9 bln nanti xtaula berat brp plk

4y ago

Kadang2 x betul juga tu sis. Sy dlu berat baby masa 40w 3.7kg..lahir 2.84kg saja😅

Normal je . Sy 28weeks 1.28kg . Msok 35kg 2.69kg . Trs mendadak bsr dy 😆

Just estimated not really accurate..+/- sy 28w doc scan 1.1kg..

Mesin scan tu xdetect berat yg tepat pon...masih ada +- larinya

Kalau doktor x komen apa2 maksudnya okay

Normal