27week normal berat baby berapa?

Klau 27week normal berat baby brapa ya? sbab sy baru scan tadi berat baby sy dlm 27week ne 958g ja, doc kata ada kecil sikit..#firstbaby

5 Balas

Boleh check dlm app ni rsnya kan..klik yg tgh bawah gnbar org pregnant ni..ada anggaran berat bayi ms usia kandungan skrg. Tak salah sy gmbr org pregnant sbb sy punya dh takde yg tu sbb dh bersalin

11mo ago

yang situ mnunjukkan berat baby 27week 850g , xpasti la mna satu berat yg perlu di ikut kan 🥴

saya 27w hari tu 886g normal je doktor kata sekarang 30w 1.2kg++ dah berat baby

sya baru scan td 27 week 5 days berat dlm 1.05 kg ..doc kata berat ok ..

saya masa scan 27 week 5 day berat baby 1.02kg. Dr kata normal

11mo ago

sy haritu masa checkup 27week 2day berat bru 958g doc kata kecik sikit, xpasti la skg brp G ,esok dah masuk 28week

saya scan 27w 900g+. dr kata bagus