Hai ibu. Nak tanya tadi pagi saya repeat scan & doc cakap perut baby kecil.. Kepala semuanya ok.

Sekarang 36w2d.. Normal ke? Atau ada ibu2 yang pernah scan doc cakap cam tu.. Sepatot berat 2.4kg tapi scan tadi doc cakap berat dalam 2.1kg je.. #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Pergi minta 2nd opinion. Sy haritu dktr kata bdn bby kecil. Tp dh bsalin, elok saja bdn bby.

2y ago

Alhamdulillah sis.. Saya dah refer o&g hospital selayang.. Doc Kate Normal sebab ibu nya pon kecik.. Tq sis