PREGNANCY

tadi i p cek upt kat kk...upt positive...and i pregnant 5weeks 6day...tapi ada bleeding...i kena p ke klinik pkul 2 lebih sbp doc suruh buka buku pink...tapi i still bleeding...risau sgt..boleh x anyone explain sy...y bleeding happens?

2 Balas

Had something wrong with your pregnancy. So go to doctor first. Hopefully your baby in good condition

Bab bleeding ni hanya doktor ja boleh explain... So u dah jumpa doktor belum? Macamana?